FOTOVA

Blogg

Her er Fotova sin blogg som vi jevnlig oppdaterer med hva vi holder med og tips til dere!

Studentpakken - Foto Veronika Stuksrud
Diverse

Hvilke bilder kan jeg bruke?

Mange kunder lurer ofte på hvor de kan bruke bildene, og om de må betale for de. Derfor har vi skrevet om åndsverkloven og brukerrettighetene til kundene.

Diverse

Svenneprøven til Håkon

Vi gratulerer Håkon med svennebrevet i fotograffaget. Her er bildene han tok til svenneprøven.

Eldorado Iste - Foto Veronika Stuksrud
Tips

Hvordan booste kreativiteten

Når man jobber i et kreativt yrke som oss som jobber med media og markedsføring er det viktig å kunne hente fram kreativiteten når man trenger den. Her er våre tips!

Tips

Hvordan sende bilder fra mobilen i god kvalitet

Irritert over at bilder og filmer får dårlig kvalitet når du sender dem fra en mobil til en annen? Her er våre beste tips for å sende bilder og filmer til andre mobiler i god kvalitet!

Konkurranser

Fokus & Landskonkurransen 2023

26-28. mars var det duket for Fokus & premieutdeling fra Landskonkurransen 2023. Vi koste oss masse med foredrag, sosiale treff og premierte bilder i konkurransen!

Sigve Heldal i Horde -Bedriftsportrett- Foto Veronika Stuksrud
Tips

Tips til klær på bedriftsportrett

Tips til klær på bedriftsportrett «Hva skal jeg ha på meg?» får jeg til stadig spørsmål om fra personer jeg skal fotografere. Her skal dere

Konkurranser

Laugskonkurransen 2023

Fredag 10. mars var det duket for premieutdeling for Laugskonkurransen 2023 i Bergen Fotograflaug. Her ble Veronika Stuksrud, Håkon Rybakken og June Kristiansen premiert med totalt 6 antatte og 1 hederlig omtale.

Kristine Asheim- Foto Veronika Stuksrud
Tips

Hvordan se bra ut på bilder

Å møte opp til fotografering kan være skummelt. Vi i Fotova har samlet sammen noe tips til hvordan se bra ut under fotograferingen.

G2 Ocean - Foto Veronika Stuksrud
Tips

Forskjellige typer bedriftsportrett

Forskjellige typer bedriftsportrett De fleste ønsker å fremstå profesjonelt i jobbsammenheng, og derfor er det viktig med et godt bilde av seg selv. Det finnes

Har du en ide til noe du gjerne vil lese om? Kontakt oss her