FOTOVA

Veronika Ask Stuksrud

Daglig leder og utdannet fotograf

Veronika Ask Stuksrud har jobbet som fotograf siden 2015 og stiller alltid opp med et stort smil om munnen. Hun har bred erfaring i forskjellige type oppdrag, både fra byggebransje til sport, produkt og portrett. Da hun elsker å være aktiv på fritiden er det kanskje ikke rart at favorittoppdragene innebærer sportslige kunder og bilder i naturen. Veronika tar alle utfordringer på strak arm og prøver alltid å gjøre sitt beste. 

Jeg er veldig glad i å vise alt det fine i verden. Jeg vil ta portretter som folk kan se tilbake på og tenke «Jeg er nydelig!» og reklamebilder som får folk til å innse at til og med en skrue kan se fin ut.

Hvem er Veronika på fritiden?

På fritiden er Veronika veldig glad i stisykling, klatring og løping i naturen. Kamera er ofte med på de flotteste turene når hun bestiger fjell og utforsker verden. Og ikke bare ett kamera! Sekken blir ofte fylt opp med drone og GoPro i tillegg. Hun er også enig med dem som bare tar med seg mobilen som kamera og skulle ønske hun klarte det selv, men det er vanskelig å droppe en så stor kjærlighet som Veronika har til utstyret som gir henne litt ekstra gode bilder. 

Omtaler

Utmerkelser

Veronika sitt personlige galleri