FOTOVA

Brevandring til Galdhøpiggen - Foto Veronika Stuksrud

HVEM ER

FOTOVA

Fotova hjelper bedrifter med foto til nettsider, sosiale medier og reklamekampanjer. Vi har også faste avtaler med innholdproduksjon om bedriften din ønsker det. Fotostudio vårt ligger i Skuteviksbodene 13 i Bergen, og du velger selv om vi kommer til deg eller om du kommer til oss.

Fortell oss hva du ser etter, så prater vi om hvordan vi utfører det på best mulig måte!

Veronika Stuksrud

Veronika har jobbet som fotograf siden 2015 og stiller alltid opp med et stort smil om munnen. Hun har bred erfaring i forskjellige type oppdrag, både fra byggebransje til sport, produkt og portrett. Da hun elsker å være aktiv på fritiden er det kanskje ikke rart at favorittoppdragene innebærer sportslige kunder og bilder i naturen. Veronika tar alle utfordringer på strak arm og prøver alltid å gjøre sitt beste.

Lina Sjøen

Lina er ny lærling i innholdsproduksjonsfaget hos Fotova. Hun har interessert seg for foto og film i flere år og har tatt ulike oppdrag på siden. Uansett hvilke omgivelser hun befinner seg i, finner hun alltid noe fint hun kan ta bilde av, enten det er en person, et landskap eller en bygning. Lina gir seg ikke før hun er fornøyd, og ønsker å oppnå at andre kan få glede av hennes arbeid.

Fotostudio

Skuteviksbodene 13, 5035 Bergen

Vi er stolte medlemer av Norges Fotografforund og Bergen Fotografforbund

Bergen Fotograflaug