FOTOVA

Laugskonkurransen 2024

Laugskonkurransen 2024

På lørdag 9. mars var det duket for premieutdeling for årets Laugskonkurranse. Det var totalt 84 bidrag i konkurransen fra 21 ulike deltagere. Sammenlagt ble 4 hederlige omtaler delt ut til fotografene i Fotova. 

Foto av oss: Pernille Færøvik Eriksen

Veronika fikk hederlig omtale for bildene «Tom Georg Olsen», «Se opp for kunst i taket» og «Anne Lindmo hos ARK Bokhandel».

Lina fikk hederlig omtale for bildet «Ascension».

Laugskonkurransen fungerer på den måten at alle medlemmer i Bergen Fotograflaug har anledning til å delta med opptil fire bilder. Hvert bilde blir vurdert med poeng fra 0 til 100. Bildene som oppnår en poengsum over 70, blir premiert med Hederlig omtale, Bronse, Sølv eller Gull. Deltakeren med høyest samlet poengsum, blir kåret til «Årets Fotograf i Bergen Fotograflaug».

Årets premieutdeling i laugskonkurransen fant sted i studioet til fotograf Pernille F. Eriksens, der fotografer fra Bergen deltok på årsmøtet, middagen og selve premieutdelingen. Kvelden ble fylt med hyggelige samtaler og mingling med andre fotografer i Bergen. 

Vi i Fotova er veldig stolte av å motta totalt 4 diplomer, og her kan du se våre premierte bilder.

Veronika Stuksrud

Hederlig omtale for bildene «Tom Georg Olsen», «Se opp for kunst i taket» og «Anne Lindmo hos ARK Bokhandel». Totalt 220 poeng.

Lina Sjøen

Ascension - Foto Lina Sjøen

Hederlig omtale for bildet «Ascension». 73 poeng.