FOTOVA

Jenter vil mer!

Når Sparebanken Vest sier «Vi vil ta jentene på alvor og gi dem det tilbudet de ønsker og fortjener –  fordi jenter vil mer.», smiler jeg stort og sier glatt ja til å fotografere til kampanjen. 

Selve fotograferingen og filmingen til kampanjen ble gjort 1 – 2. juni 2023. Sølvrev stod for film, jeg for foto og Trigger var reklamebyrået bak. Det var 5 tøffe fotballjenter som stilte opp til fotografering fra Askøy og Arna-Bjørnar og vi rigget opp til studio på Sotra Arena med betongveggen som bakgrunn. Her fotograferte vi dem både alene og sammen. Både portretter og bilder i aksjon mens Sølvrev filmet at jentene scoret mål. Vi ønsket ikke å fremme retusjerte fotballspillere, så vi holdt oss til fargejusteringer og fjerning av rusk fra klærne. Til og med plasteret på albuen til hun ene skulle få bli.

I forbindelse med kampanjen «Jenter vil mer!» opprettet SPV en pengestøtte fotballlag kan søke om for å løfte jentefotballen og sikre like muligheter. 

Bildene ble brukt på deres egen kampanjeside, i presse, på rollups og plakater. Her ser du noen av bildene som ble tatt og hvordan de ble brukt, sammen med film laget av Sølvrev.