FOTOVA

Ufiltrert et fotoprosjekt

June har vært ute i Bergen og Portugal, og tatt noen bilder til et lite prosjekt hun jobber med «Ufiltrert». Hun har tatt bilder av folk i forskjellige hverdagssituasjoner og laget en bildesamling av de beste bildene fra turene hun har vært på. Her får du se noen av bildene i samlingen hennes. Det er totalt 45 bilder i samlingen og den vokser for hver tur. Blir spennende å se hvordan serien utvikler seg i fremtiden.

«Det fine med dette prosjektet at jeg ikke har noen forventninger når jeg går ut. Jeg vet aldri hvilken personer eller situasjoner jeg finner den dagen. Målet med prosjektet er å fange naturlige øyeblikk, og at folk ikke legger merke til at de blir tatt bilde av.» forteller June.

June Kristiansen er nå på sitt andre år som fotograflærling, og skal opp til svenneprøven i januar 2023. Hun har utviklet seg mye, og det er kjekt å se dette i et personlig prosjekt. Hele prosjektet startet med at hun så noen på tiktok som gikk rundt å fotograferte andre. June syntes dette så veldig interessant ut og tok med seg kameraet ut. Uten en plan utvikler prosjektet seg videre.